Catering eller kokken hjem?

Alle måltider rett på døren!

For mange er matlaging en stor del av hyttekosen. Da har man bedre tid, og kan i større grad tilberede gode og smakfulle måltider til familie og venner. Men i en del anledninger kan det være greit å få litt hjelp, og da stiller gjerne superkokk Kent Arntzen opp på døren! Enten du ønsker at middagen skal stå klar når du kommer til hytta, vil ha frokost på senga eller en erfaren kokk som besørger hele selskapet, så har Hallingdal Catering en løsning for deg.

- Vi leverer alt fra gryteretter, koldtbord og tapas til hjemme-kokk som lager en fem-retters meny på kundens eget kjøkken, forteller Kent.

Hallingdal Catering holder til på Torpomoen så det er fullt mulig å stikke innom og hente ferdigmat på veien til hytta dersom man ønsker det. Dersom man kommer seg sent avgårde fredag ettermiddag, kan det være behagelig å heller hente maten enn å begynne å styre med panner og lokk sent en fredag. Gjennom konseptet "Matpakken", får du alt du trenger for å selv kunne tilberede et førsteklasses måltid, eller et måltid skreddersydd for din smakssans.

- Det er et poeng for oss å være fleksibel på alle måter, slik at vi kan levere det kundene ønsker seg. Noen feirer runde dager på hytta, men føler det ikke får den beste kontakten med gjestene om de skal organisere en komplisert festmiddag selv. Da er det lurt å hente inn kompetansen som er nødvendig for at du som vert skal kunne fokusere fullt og helt på den rollen.

Vi bretter servietter, dekker på, tilbereder, serverer og tar oppvasken etterpå. Samtidig er det logistikk inne i bildet, så det er lurt å være tidlig ute dersom man ønsker seg noe ekstra. Spesielt dersom man ønsker seg spesialiteter laget på lokale råvarer. Kortreiste råvarer er vi dessuten spesialister på!

Sulten? Se nettsiden http://hallingdal.catering og bestill direkte hos Kent på 93 22 28 19 eller post@hallingdalcatering.no
Vi i Geilo Fjellandsby gir vår høyeste anbefaling av Kent og Hallingdal Catering, og har benyttet oss av flere menyer under arrangementer, samt "Kokken hjem"-tjenesten han leverer. Topp klasse!

- Jeg har et dyktig team av kokker med svært god kompetanse på mat, sier Kent. Dermed har vi alle muligheter.