#Kikutparken

#Kikutparken - Over 1000 meter med morro!


Hva med å henge opp ned 1000 meter over havet på Kikut? Unge og håpefulle som søker utfordringer i parken starter gjerne på toppen av Kikutheisen i Geilo Fjellandsby.
 

- Rails, bokser, rør, jibbeboxer, rainbow, hopp og poole gir spenning på mange nivåer, sier Emil Eriksson som har ansvaret for den flotte parken som aldri har vært bedre. I Guro- og Toneløypa, på tilsammen 1300 meter, kan hver og en utfordre seg selv og sine kunnskaper i trygge omgivelser.

- Målet er helt enkelt å ha det moro, og utvikle seg til en bedre ski- eller brettkjører. Gjerne sammen med hele familien, eller venner, forteller en stolt parksjef.

- Kikutparken er navnet på terrengparken som er like godt egnet for nybegynnere som for dem som suksessivt vil bygge opp sine ferdigheter, men vi har også noen elementer for dem som har mer erfaring med å kjøre i park, sier Eriksson som liker å si at parken bygger på glede og kreativitet. Alt etter som hvilket nivå man befinner seg på.

- Målet er helt enkelt å ha det moro, og utvikle seg til en bedre ski- eller brettkjører. Gjerne sammen med hele familien, eller venner, forteller en stolt parksjef.

Kikutparken omfatter Guroløypa og Toneløypa. I Guroløypa er det mindre elementer med små og brede boxer, brede, korte rails og mindre hopp fra en til fire meter. Parken er perfekt for nybegynnere som vil teste hopp og boxer for første gang.

- I Toneløypa bør du har litt mer erfaring før du setter utfor, da bakken krever noe mer teknisk kunnskap, anbefaler Emil Eriksson.

Her finner du alt fra store brede boxer, til smale rails. Nederst i bakken er det en Tubeline med forskjellige vinkler og formasjoner. Hoppene i Toneløypa er fra tre til syv meter.

- Når du kommer til rails og tuber er de bygget på en slik måte at du kan komme inn fra hvilken side som er mest naturlig for deg. På den måten kan alle nybegynnere lære seg hvordan det blir når de søker større utfordringer, forteller Emil Eriksson.